HUISREGELS

Vanaf een totale besteding van minimum € 27 kom ik bij u thuis. U hoeft niets voor te bereiden met uitzondering van een aangename temperatuur, een paar handdoeken en een ruimte om de behandeltafel te installeren. Het is belangrijk dat er voldoende ruimte is voorzien om deze te plaatsen, graag zo dicht mogelijk bij stroom- en watervoorzieningen.

De behandelingen (met uitzondering van manicure en pedicure) kunnen enkel plaatsvinden op locaties op het gelijkvloers. Indien er een lift aanwezig is, kunnen de behandelingen ook op andere etages worden uitgevoerd.

We komen enkel binnen een straal van 10km. Deze heeft geen extra verplaatsingskosten. Indien er in uw straat parkeermeters staan en u hebt zelf geen parking ter beschikking dan worden deze parkeerkosten mee in rekening gebracht.

Tot 48 uur voor de behandeling kunt u kosteloos annuleren. Daarna wordt 50% van de geannuleerde behandeling in rekening gebracht.

Indien je klant wordt van Guylina-schoonheidsspecialiste aan huis, of om een andere reden persoonsgegevens aan Guylina-schoonheidsspecialiste aan huis verstrekt, geef je nadrukkelijk toestemming om je persoonsgegevens in lijn met de privacyverklaring te verwerken.